Som illustratör/grafisk formgivare arbetar jag från idé till original.
Mina illustrationer gör jag i digitalt collage. Jag har genom åren skaffat mig en rik bildbank av foton som i mitt arbete kommer väl till pass som collagebitar och dekorativa inslag. 
Utbildade mig på HDK/Informationsdesign i början på 80-talet. Har efter min utbildning arbetat på frilansbasis med undantag av några perioder då jag har haft anställningar. Animatör i TV-produktionen Ulme och som illustratör för Västarvets hemsida. 
De sista åren har jag även jobbat med illustrationer för barnböcker. Böckerna ”Varje gång du nyser tänker jag på dig” av Annica Schönhult, Kikkuli förlag och ”Juno och Flintismamman, Johanna Lundgren, Idus förlag är några av de utgivna. Tidigare ”Koaffären” och ”Koltrastflickan”, Annica Schönhult, Bokförlaget Opal.
Du har kanske sett mina illustrationer då jag jobbade för STV-produktionerna Stjärnhuset/Julkalendern -81 eller Kåldolmar & Kalsipper -79.
Mitt bildmanér kan du också se på Västergötlands museum i utställningen "Skara i medeltid" där jag har gjort förlagor för väggmålning om "Pestens ankomst till Skara" och på Rörstrands jultallrikar med bibliska motiv.
Back to Top